Хванаха пиян шофьор в село Ряхово

0
Младият мъж е бил конвоиран от униформените до болницата в Русе
Младият мъж е бил конвоиран от униформените до болницата в Русе

Две бързи производства са образувани срещу водачи, управлявали след употреба на алкохол

На 8 август около 00:01 ч. по улица "Хан Аспарух" в село Ряхово дежурен наряд на районното управление в гр. Сливо поле е спрял за извършване на проверка лек автомобил с марка "Волво" с с русенска регистрация, с водач 21-годишен жител на селото. Последвала е проба за алкохол на шофьора, при която техническото средство отчело положителна проба - над 1.2 промила. Младият мъж е бил конвоиран от униформените до болницата в Русе, където е дал кръвна проба за химичен анализ, след която положителният резултата за употреба на алкохол е потвърден – отчитайки 1.49 промила. По случая е образувано бързо производство по описа на РУ - Сливо поле.

На 10 август около 11:00 ч. в село Ценово, екип на РУ - Бяла е спрял за проверка лек автомобил с марка „Фолксваген“ модел „Голф“, при която като водач е установен 31-годишен мъж от с. Джулюница. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство полицаите са констатирали, че мъжът е седнал зад волана в нетрезво състояние, като уредът е отчел наличие от 1,73 промила.

31-годишният е бил придружен до ФСМП град Бяла за да даде кръвна проба, но там пред медицинско лице е отказал за му бъде направено изследването. Случаят е документиран от униформените и предаден на разследващ полицай, който е образувал бързо производство за престъпление.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари