Хванаха двете русенски крадли

15
82-годишна жена беше най-нагло ограбена в заведение в центъра на града
82-годишна жена беше най-нагло ограбена в заведение в центъра на града

След сигнал за кражба и последвало разследване, русенските полицаи са установили две джебчийки, отговорни и за други кражби.

На 26 април в Първо РУ е прието заявление от 82-годишна русенка, че същия ден сутринта е била ограбена в заведение в централната част на града. Жената разказала, че е оставила дамската си чанта на облегалката на стола, на който е седнала, но когато решила да си тръгва е установила, че я няма. В чантата имало портмоне със сумата от 160 лв., диоптрични очила, мобилен телефон, лични принадлежности и други вещи. Нанесената щета е документирана за около 200 лв. По случая е била регистрирана преписка в Първо РУ. 

Предприети са действия за установяване на извършителя на деянието и в резултат на последвалото разследване полицаите са установили две жени – М.С. на 18 г. и 21-годишната Г.Р.  В хода на изясняване на престъпната дейност на установените две лица, служителите на реда са събрали данни за тяхната съпричастност и към още една джебчийска кражба, регистрирана на 27 април в Русе. В районното управление е било прието заявление от жена, че същия ден на работното й място, сладкарница в централната част на Русе, около 12 часа й е бил отнет мобилен телефон "Самсунг Галакси". 

Работата по случаите продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари