Хванаха двама автоджамбази в Русе

0
Двама мъже задържани за кражби от автомобили и търговски обекти в Русе
Двама мъже задържани за кражби от автомобили и търговски обекти в Русе

Двама мъже задържани за кражби от автомобили и търговски обекти в Русе

Служители на Първо РУ са заловили двама мъже, които в различно съучастие са извършвали кражби от автомобили и търговски обекти в Русе през февруари и март т.г.

Това са 38-годишен мъж от град Добрич и 21-годишен от Русе. В хода на работата по разследването на престъпната им дейност, към момента са събрани данни, че те са автори на няколко посегателства от автомобили, както и на кражби от магазини и павилиони, предимно на цигари.

Работата по разследването на престъпната им дейност продължава. Част от вещите, станали предмети на криминалните им деяния, са открити от полицията и са върнати на потърпевшите.

На 38-годишния е взета мярка за задържане до 72 часа с постановление на прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари