Хванаха дрогиран русенец без книжка край Русофилите

3
Мъжът забелязал полицаите и вдигнал предния капак, симулирайки повреда
Мъжът забелязал полицаите и вдигнал предния капак, симулирайки повреда Снимка: Архив

Пътни полицаи са заловили за пореден път неправоспособен водач да управлява МПС с положителна проба за наркотици. 

На 6 април около 12:20 часа на улица "Русофили", при влизане от булевард "Христо Ботев", пътни полицаи са забелязали лек автомобил „БМВ Х5“, който се е движел в тяхното направление, но когато ги забелязал спрял и вдигнал предния капак, симулирайки повреда.

При извършената проверка на водача и колата е изяснено, че автомобилът се управлява от 33-годишен русенец, който е неправоспособен /никога не му е издавана шофьорска книжка/. Освен това при справка се оказало, че мъжът е бил залавян да управлява нерегистрирано МПС след употреба на наркотични вещества, за което му е била образувана преписка. Последвала и проверка за употреба на наркотици, която дала положителен резултат за канабис и метамфетамин.

На водача е издаден талон за изследване, след което е задържан и конвоиран до медицинско заведение за даване на проби, но там е отказал изследване. Във връзка с констатираните нарушения са му съставени съответните актове, материалите по случая са предадени на разследващ полицай и е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари