Хванаха българи в Германия със златни кюлчета за милиони

0
Те са 18 на брой и са ръчно изработени с различна големина и без задължителните печати
Те са 18 на брой и са ръчно изработени с различна големина и без задължителните печати Снимка: Полиция на Бавария

Те са 18 на брой и са ръчно изработени с различна големина и без задължителните печати

Двама българи са задържани в Германия заради контрабанда със злато. Това съобщава германското издание „Билд“, като се позовава на източници от полицията в Бавария, предава bTV.

Кюлчетата злато са открити в тайник в автомобил, спрян за случайна проверка на околовръстната магистрала на Мюнхен.

Те са 18 на брой и са ръчно изработени с различна големина и без задължителните печати. Общото количество отговаря на 18 килограма и е на стойност над 1 милион евро.

Дали задържаните са искали да върнат златните кюлчета в България или да ги продадат в чужбина – предстои да се изясни. Невъзможно да се установи от какво е било претопено златото, допълва изданието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Артър
    Писна ли са ги тези къде са топили златото или посредника или техен човек,неполучил своят дял.Така е редно,Гъз Глава Затрива. И в Русе има такива алчници и изгърмяха като на праскиня шундата.Опърлени.
  • 2
    5
    DO NOMER3
    ПО сигнал как, много ясно, че по сигнал, имаш ли тайник, не минеш ли през скенер или някой да подаде сигнал никога няма да се открие стоката, случайности не съществуват.
  • 3
    4
    До първи
    Смени репертоара, нали се видя чии са контрабандните канали на митниците, ко обслужва каналите за пране на пари и контрабанда, а уж бил счетоводна фирма. ПеПеДебилите станаха известни не само за белгийската полиция, а за цяла Европа
  • 5
    3
    N/A
    И как тей случайно го спрели пък и видели, че чак намерили тайниците :Д няма такава глупост
  • 4
    2
    професионалиста
    Злато чорандела,какво да е? Топено ще е....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари