Хванаха 49-годишен пиян шофьор

0
Пореден случай, при който е хванат пиян шофьор в Русе
Пореден случай, при който е хванат пиян шофьор в Русе

Пореден случай, при който е хванат пиян шофьор в Русе. Това е станало в понеделник следобед, съобщават от МВР Русе. На 20 април, около 14:10 часа, на бул. Тутракан до №44, екип при сектор Пътна полиция спира за проверка лек автомобил "Опел" с русенска регистрация, управляван от П.В. /49 г./.

При последвала проба за употреба на алкохол, с техническо средство, са отчетени над 2.5 промила концентрация на алкохол в издишания въздух от водача. Съставен му е акт за установяване на административно нарушение и му е връчен талон за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство.

Вчера, около 15:00 часа, в Бяла на ул. "Солун" служители на полицията спират за проверка лек автомобил "Сааб", управляван от Й.К. /59 г./. В хода на проверката служителите на реда установяват, че мъжът е неправоспособен водач и управлява МПС без съответно свидетелство за управление, в едногодишен срок от наказването му по административен ред /за управление на МПС без съответно свидетелство за управление/. По случая е образувано бързо производство срещу 59-годишния водач.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари