Хубаво е, че Главатарят няма магаре, че щеше да го направи я депутат, я министър

0
Древноримските диктатори ми изглеждат като дечица от детска градина, в сравнение с Него!
Древноримските диктатори ми изглеждат като дечица от детска градина, в сравнение с Него!

Няма да има винетки за Северната тангента в София.

Това стана ясно след заседание в Мнистерски съвет между премиера Бойко Борисов, председателят на УС на АПИ инж. Светослав Глосов, регионалният министър Петя Аврамова, вътрешният министър Младен Маринов и министърът на финансите Владислав Горанов. Министър-председателят обясни, че е разпоредил да се преправят плановете за винетната система., гърмят медиите в първия делничен ден на Новата година.

Грохотът от тая новина е оглушителен, а предупредителния тътен ни изтръпна веднага след Коледа и дни преди Нова година. В суматохата с винетките по Северната тангента стана ясно, че Столичната община, която е собственик на тангентата, не може да се разбере с АПИ, която не е собственик на тангентата, но няма нищо против да получава по някой лев от винетките в спорния участък. Две ведомства – общината и агенцията, се хванаха за гушите, вместо да разрешат гупашкия си спор, като поставят няколко пътни знака, указващи, че движението по тангентата е без винетки. Да, ама не! Нали трябва да се поддържа хероичния имидж на Главатаря! И ето, спретнаха една пиеска, за да се яви лично Той, да откъсне часове от скъпоценното си време, да размаха пръст заплашително, да тропне с крак и да артикулира волята си в някаква говежда гама.

Хубаво е, че Главатарят няма магаре. Че щеше да го направи я депутат, я министър или пък зам. председател на „партията“ си. Древноримските диктатори ми изглеждат като дечица от детска градина, в сравнение с Него!

Автор: Любо Кольовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари