Христо Терзийски: Клеветническите намеци на Рашков лесно могат да се асоциират с мен

0
Вероятно има някаква лична неприязън към мен, което си е негов проблем, пише бившият министър на вътрешните работи
Вероятно има някаква лична неприязън към мен, което си е негов проблем, пише бившият министър на вътрешните работи

Бившият министър на вътрешните работи Христо Терзийски отговори на Бойко Рашков по обвиненията за купуване на гласове

"Разбирам, че служебният министър на вътрешните работи продължава да се старае да влияе на предизборната кампания - от днес и с клеветнически намеци, които, макар и недоизказани, лесно могат да бъдат асоциирани с мен."

Това заяви Христо Терзийски по повод думите на Бойко Рашков, че бивш министър на вътрешните работи е участвал в схема за купуване на гласове в Кюстендил.

"Няма да казвам, че с това се опитва да замаже тоталния хаос, който създаде в МВР. Вероятно има и някаква лична неприязън към мен, което си е негов проблем. Знаем и че наши симпатизанти са привиквани и респектирани в полицейските управления през последните седмици. Само че няма да допуснем изборите да се спечелят "служебно" - чрез служебното правителство.

Ако има данни за престъпление - да действа с цялата строгост на Закона. В противен случай трябва да понесе отговорност за думите и действията си - нищо, че никой не е гласувал за него - постът изисква министърът да притежава някакво достойнство", допълва още Терзийски във Фейсбук пост.

На пресконференция днес пред медиите Бойко Рашков заяви, че в МВР е постъпила оперативна информация, че бивш министър на вътрешните работи се е срещал с бивш областен управител, за да обсъдят привличането на 15 000 македонци с българско гражданство, които да гласуват у нас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари