Христо Стоичков игра голф с Доналд Тръмп

0
Двамата се срещнали на игрище в Палм Бийч
Двамата се срещнали на игрище в Палм Бийч Снимка: Instagram

Двамата се срещнали на игрище в Палм Бийч

Легендата на българския футбол Христо Стоичков се похвали, че е играл голф с бившия американски президент Доналд Тръмп на неговото игрище в Палм Бийч, Флорида. Носителят на Златната топка публикува снимки в Instagram от неделния следобед, прекаран в компанията на 45-ия президент на САЩ, съобщи NOVA.

"Един страхотен следобед в компанията на бившия президент Доналд Тръмп и приятели", написа Стоичков в социалната мрежа. Тръмп е един от най-известните любители на голфа в САЩ и притежава няколко игрища в страната, както и в Ирландия, Шотландия, Дубай и Индонезия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари