Христо Петров: Българското общество се третира като аквариум с рибки

0
Записите на ПП са рязани и лепени, каза кандидатът за евродепутат
Записите на ПП са рязани и лепени, каза кандидатът за евродепутат Снимка: bTV

Записите на ПП са рязани и лепени, каза кандидатът за евродепутат

Тези записи са били с отлично качество, рязани и лепени са, нарочно е направено качеството да е смъквано.“ Това каза кандидатът за депутат Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, за записи от разговори на лидери на ПП и отношенията в коалицията ПП-ДБ.

Според него целта е в следващите 20 дни „публиката да е захранвана с такива записи с лошо качество“

Те ще са рязани и лепени, за да може последните дни преди изборите да се появи изцяло фалшив запис, но свикнали с лошото качество, хората да чуят и него и да съсипе окончателно това, което се опитваме да направим“, добави Петров по bTV.

Според него това е сценарий, който се подготвя отдавна: „Българското общество се третира като аквариум с рибки. Пускат им да хапват, каквото те решат. Но то не е аквариум с рибки, тези усилия ще доведат до обратен резултат.“

На въпрос кои са тези хора, които пускат записите, Петров отговори така:

Те са хората, които повече от 30 години управляват в сянка и подозирам, че са тези, коити упорито отказват покани за интервюта.“

Петров даде пример как се е случвало изрязването на изречения.

В записа се чуват части от разговори. Асен казва в записа: Вероятността да стигнем 3-те милиона е много… Истинското изречение е: Вероятността да стигнем 3-те милиона е много малка“, заяви той.

Петров каза и че иска да се озове в Европарламента, защото има още по-голяма кауза, свързана с децата.

„Искам да съм евродепутат, защото имам една лична кауза за Европарламента. В българския парламент аз съм доказал, че умея да намирам съюзници по теми, свързани с децата. В последните две години и половина се занимавам с доста дейности, свързани с децата – помагам, организирам лагери, но си давам сметка, че това не е достатъчно. Имам конкретна кауза - искам да създам европейска програма за лагери за всички деца, не само за тези в домовете. Искам лагери, които да са платени по линия на спорт, езиково обучение, на изкуства. Финансирането искам да е от бюджета на Европейския съюз, а не е от бюджета на родителите на децата“, каза Петров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -7
    4
    Българин
    Жалък, мазен, ДеБел екскремент - това е този фекал на снимката! Кое е рязано и лепено бе, ПеПераст ? Снимките на Простото, Чашков и Ококорения гейзер с топ контрабандисти ли са рязани и лепени ? Или май ти е рязана и лепена халката на ПеПерасткия дупетатски задник ?
  • -8
    3
    dgd
    Ицето, който отиде в парламента за да му излекуват хемородите. Сега гледа девствено, защото не шмърка нищо евтино. Разви бизнес в парламента - да лапа пишки.
  • -6
    2
    русенец
    Като гледам депутатите, нямам оптимизъм за бъдещето. Това тъпо парче не се сети поне да си купи диплома за висше.
  • -9
    1
    23r23
    прост наркоман и палячо, който му се връзва на тоя цървул е по-тъп и от него... електоратът му са 40 годишни пишлемета, които още се надират с трева и друсат амфети и живеят с родителите си
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари