Христо Мутафчиев: За първи път разбрах, че гласът може да облизва тялото

1
Сега ползвам гласа си по предназначение, заяви актьорът
Сега ползвам гласа си по предназначение, заяви актьорът Видео: NOVA

Сега ползвам гласа си по предназначение, заяви актьорът

В моноспектакъла си "Боже мой" той се изповядва в бара на Юда. Той е Христо Мутафчиев и играе Христос.

Сега в интервюто на Мон Дьо актьорът Христо Мутафчиев се изповядва за Бог, покаянието, смъртта, идолите, маските и любовта.

"Ако нямаш провокация, ако живееш ленно. Ако нищо за теб не е важно и не се случва нищо в света ти. Какво ще кажеш? Мисля, че Исус не бива да се играе. За мен това е събирателен образ на всичко, в което човек би трябвало да вярва, в света, в който живеем". Това сподели актьорът, цитиран от NOVA.

Той казва, че обича живота. Реалният разговор с Бог е, когато затвориш очи вечер, преди да заспиш. "Там имам възможността да се помоля. С едно много простичко нещо: Моля ти се, нека има утре”, разказва Христо Мутафчиев. Той добавя, че тази молитва, той изпраща към себе си. "Когато сутрин си отворя очите и видя, че съм жив, това означава, че този живот навън ме чака. Ставам и отивам да го живея. Затова живея леко”, добавя актьорът.

По думите му славата е отговорност. Тя ти отнема свободата. "Свободата да бъдеш истински, самият ти. Винаги трябва да си в рамки, които не можеш да прекрачваш с лекота. Ако нося товар на гърба си като слава, аз трябва да давам пример на децата”, казва Мутафчиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    dgd
    Мутафчиев, има една дума, която българите постоянно повтаряме - namaikatifostata.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари