Христо Иванов призова за единна кандидатура на ДБ, ПП и "Спаси София" на местните избори

0
Местната власт е най-долният фундамент на властта в България според Иванов
Местната власт е най-долният фундамент на властта в България според Иванов Снимка: БГНЕС

Местната власт е най-долният фундамент на властта в България според Иванов

"Видяхме, че парламентите идват и си отиват доста бързо, местната власт обаче е най-долният фундамент на властта в България. Позиционирането и съотношението на политическите партии в рамките на местната власт задава цялата конструкция". Това заяви пред БНТ тази сутрин съпредседателят на „Демократична България” и лидер на „Да, България” Христо Иванов

"Приоритетът трябва да бъде единна кандидатура на предстоящите местни избори – на "Демократична България", на "Продължаваме промяната" и на "Спаси София". Не само за столицата, а за всички големи градове", заяви той.

"Изборите за съжаление няма да подобрят нещата. Не може да подкрепим първия мандат на ГЕРБ, вторият мандат за нас е сериозният разговор, защото има ясен мандатоносител. Смятаме, че е много важно да започнем разговор с избистряне на формулата, за да реализираме такъв мандат с наша подкрепа", каза съпредседателят на ДБ.

Той призова „Продължаваме промяната” да кажат каква е формулата, с която ще се ангажират. 

"Третият мандат е непредсказуем и затова не си струва да лежим на тази кълка", добави Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Спаси София
    уважаеми Христо , ще ви поиздуха малко. Вие се ориентирайте като БСП и ДПС към хартиената бюлетина. Защото ще правите вятър. На народа малко му поомръзна да гледа самонадеяните ви муцуни.
  • 3
    1
    сащ е агресора
    ристюфците е сащнически представител, обслужващ интересите на фондация "сащ срещу България"!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари