Христо Иванов: Номинацията на Пеевски е терористична акция на ДПС срещу демокрацията

1
„ДПС са структурния носител на корупцията в България и ако искаме да го спрем, ще трябва да се противопоставим“, заяви Иванов
„ДПС са структурния носител на корупцията в България и ако искаме да го спрем, ще трябва да се противопоставим“, заяви Иванов Видео: Фейсбук

Съпредседателят на „Демократична България” ще го покани на дебат

"Ще поканя Делян Пеевски на дебат", заяви съпредседателят на „Демократична България” Христо Иванов, който оглави листата с народни представители на обединението във Велико Търново, предаде bTV.

Пеевски е олицетворението на модела, който подменя законността, конституционализма със задкулисие и корупция. Номинирането му показва намерението на ДПС да премине в нещо като терористична акция срещу българската демокрация, каза Христо Иванов.

Според него, вадейки Пеевски на преден план, му дават възможност да получи имунитет и заплашват всички онези, срещу които има компромати.

Аз се кандидатирам тук, за да може да поставим тези въпроси както на г-н Пеевски, ще го поканим на дебат, за да може да започне да говори“, каза още Иванов.

„ДПС са структурния носител на корупцията в България и ако искаме да го спрем, ще трябва да се противопоставим“, коментира още Христо Иванов.

Той обясни, че предстои национална конференция до края на годината, на която ще се реши кой ще бъде лидер на партията. По думите му „никой не е абониран“ за поста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари