Христо Иванов: Нашето твърдо мнение е парламентът да бъде траен

0
"Винаги съм работил за съдебната реформа, защото без нея може да има законност, а без законност в България не може да има нито достойнство, нито свобода" каза Иванов
"Винаги съм работил за съдебната реформа, защото без нея може да има законност, а без законност в България не може да има нито достойнство, нито свобода" каза Иванов Видео: БНТ

Нашата цел е да поставим дългосрочни въпроси, такива като например необходимостта да се промени прокуратурата, заяви в "Панорама" Христо Иванов, председател на ПГ "Демократична България"

Той припомни, че 2015 година е работил за това и след като си подава оставката като правосъден министър в правителството на ГЕРБ.

"Винаги съм работил за съдебната реформа, защото без нея може да има законност, а без законност в България не може да има нито достойнство, нито свобода, нито истински просперитет. Ние сме внесли законопроекта, така че се събират подписите от всички народни представители. Това е процес, който тече. Ние имаме 27 депутата и ще търсим подписи. Това ще бъде най-важната демаркационна линия в този парламент. От нея ще се определи дали този парламент има шанс да живее дълго", обясни Иванов.

"Нашето твърдо мнение е парламентът да бъде траен, заяви още Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари