Христо Иванов: Г-н Трифонов не даде път напред

0
Четвърти избори ли са решението на агонията
Четвърти избори ли са решението на агонията Видео: NOVA

Четвърти избори ли са решението на агонията

За съжаление, човек може да си представи, че по този начин ще си намали собствената агония от участие в една сложна коалиция и съм сигурен, че всеки от нас си казва: "Кога ще свърши това!" Но това не предлага абсолютно никаква перспектива за страната. Въпросът е с такова действие не причиняваме ли още повече агония на страната?" Така съпредседателят на Демократична България Христо Иванов коментира изявлението на Слави Трифонов, с което той обяви излизането на ИТН от управляващата коалиция, предава NOVA

"Г-н Трифонов не даде път напред за това какво се случва с управлението на страната оттук нататък. Четвърти избори за по-малко от 12 или 13 месеца - това ли е решението на агонията?", попита Иванов.

Още гледайте във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари