Христо Христов посвети медалите си на новородения си син

1
Сребърният медалист спечели отличията часове след като стана баща на момченце
Сребърният медалист спечели отличията часове след като стана баща на момченце Снимка: Bulgaria Weightlifting / Facebook

Сребърният медалист спечели отличията часове след като стана баща на момченце

Христо Христов, който спечели сребърен медал в категория до 109 килограма от Европейското първенство по вдигане на тежести в София, посвети отличието на новородения си син. Българинът стана европейски вицешампион с двубой от 380 кг (175 в изхвърлянето и 205 в изтласкването).

"Медалът идва по-малко от 24 часа, след като жена ми роди вчера вечерта. И емоцията не ме остави да спя цяла нощ. Спал съм не повече от 3-4 часа и това се видя и днес. Бях толкова зле на загрявката. Безсънието се отразява. Моя си е грешката, че не легнах да спя, просто не можех от еуфорията. Ще се реванширам на следващите състезания. За мен истинската победа е, че най-после се роди синът ми. Той беше много чакан. Обичам ги с майка му и нямам търпение да ги изпишат и да си ги взема у дома. И двата медала са за сина ми. Всеки баща знае какво е синът му за него. Емоцията явно също вече е по-различна, когато се състезавам. Щом приемам второто място толкова леко. Обикновено след загуба блъскам и тръшкам, а сега искам просто да се прибера, да ги изпишат и да си ги взема при мен", коментира Христо Христов, предаде БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари