Христо Белоев: И аз чувам слухове, че ще се кандидатирам за кмет на Русе

0
Това, че се обсъжда името ми, е чест за мен и оценка на цялостната ми дейност
Това, че се обсъжда името ми, е чест за мен и оценка на цялостната ми дейност Снимка: Facebook

Това, че се обсъжда името ми, е чест за мен и оценка на цялостната ми дейност

"И аз чувам слухове и спекулации, че ще се кандидатирам за кмет на Русе, задават ми се такива въпроси. Политическата структура, към която принадлежа, е направила своята номинация и считам, че с това темата е приключена." Това каза ректорът на Русенския университет акад. Христо Белоев, цитиран от вестник „Утро“

"Това, че се обсъжда името ми, е чест за мен и оценка на цялостната ми дейност. Ще продължа и занапред да работя всеотдайно за интересите на Русе и русенци", допълни акад. Белоев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 16
    15
    Ужас
    И този говори за чест след като извърши такива "велики дела" в РУ и най-вече го направи семейно феодално владение.
  • 14
    14
    Ами
    Чуваш ли, но не слухове, много скоро ти приключва феодалното господство в училището. Вероятно си нагласил някой твой послушко, но ще се види какви си ги сдъвкал.
  • 6
    13
    селянина от нисово
    Пенчо Милков е едно недоразумение на модела Проба-Грешка. Дълбоко навлезе в корупцията с обществените поръчки. Всичко се връща.
  • 9
    12
    Jipor
    И най вече за собствените си интереси!!!
  • 19
    11
    BA
    Този г-н най-слабият академик в България по наукометрични показатели, за който и Скопус не е чувал не стига, че феодализира РУ, ами сега защо да не феодализира целият град?! Комунистите това могат, толкова знаят и толкова правят. И Пенчо и дедо ти професор по трактори са еин дол червени дренки. Надявам се русенци да се събудим и този път да си изберем стойностен кмет, който поне малко да ни доближи до Бургас и Варна, че всече сме на поне две десетилиетия зад тях. Срам за всички нас русенци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари