Хората с добри сърца събраха сумата за лечението на Васко от Ново село

1
21-годишния студент вече може да замине за Турция
21-годишния студент вече може да замине за Турция

Благодарение на хората с добри сърца сумата от 8000 евро, която не достигаше на 21-годишния студент Васил Иванов от Ново село за лечението му, вече е събрана

Майката на младежа, прикован в инвалидна количка, е трогната от съпричастността и благодари на всички за подкрепата, предава Русе Медиа.

Младежът е с диагноза детска церебрална парализа, а надежда за подобряване на физическото му състояние дава болница в Турция. Със събраните общо 16 000 евро Васко и майка му Ивелина Иванова ще заминат на 3 юли за турската клиника, където в продължение на два месеца ще се правят процедури с робот. Целта е Васко да проходи дотолкова, доколкото да може да се грижи сам за себе си.

Според лекарите са необходими поне три години да се правят процедури в продължение на два месеца. Затова отсега майката на Васко започва да събира средства за следващите две години – общо 32 000 евро. А студентът по компютърни технологии в Русенския университет си мечтае един ден да работи във фирма, която прави компютърни игри, и да не е зависим физически от майка си.

Ако искате да помогнете на Васко да сбъдне мечтите си, може да го направите по дарителската сметка:

IBAN : BG86 BPBI 7921 4046 3276 01

BIC: BPBIBGSF

Васил Ивелинов Иванов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари