Хората разбраха, че задкулисието прави всичко възможно да събори правителството

4
Искат да продължат да крадат. Борисов! Бързаш да се радваш
Искат да продължат да крадат. Борисов! Бързаш да се радваш Снимка: Георги Димитров / Ивелина Николова / NOVA

Искат да продължат да крадат. Борисов! Бързаш да се радваш

За първи път виждам пред парламента, подкрепа за управляващите и едновременно с това ярост към опозицията и напусналите коалицията предатели.

Радвам се, че хората разбраха, че задкулисието прави всичко възможно да събори правителството. Искат да продължат да крадат. Борисов!!! Бързаш да се радваш. Знам какъв манипулатор и лъжец си. Ти си история и то лоша, лоша за демокрацията, лоша за хората, лошо за честния бизнес (само за корумпираните и корумпиращи беше рай). Ако не е Гешев, ти си затворник. И не само ти. Копейкин, руски продажник, ще приключи твоята политическа кариера, както приключи на Волен. Пеевски - некадърен бизнесмен, който няма НЕфалирал бизнес и в същото време е символ на корупцията в държавата. Вреден във всяко отношение.

Трифонов, направи това за което знаех, че ще направиш. Много жалко, че хората ти повярваха и както ти обичаш да казваш, голата истина лъсна! Време е в тази държава да има справедливост, време е в тази държава, определени политици и бизнесмени да са в затвора, и време е в тази държава тарикатите да си получат заслуженото.

За жалост, в последните години, политическата ни класа е под всякаква критика. Имаме нужда от независими хора с висок морал, засилено чувство за справедливост и здрава ценностна система. Прекалено дълго време се върви с идеята за целенасочено опростачване на народа. Лошият пример все още е на мода и това трябва да се промени!

Много неща трябва да променим в държавата на Бойко, Пеевски, Слави, Доган. Краят Ви идва!!!

Бог да пази България!

Джуди Халваджиян

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари