Хора се събраха пред НДК в подкрепа на Палестина

0
Въпреки забраната беше постигнат консенсус със столична община
Въпреки забраната беше постигнат консенсус със столична община Снимка: Ладислав Цветков \ bTV

Въпреки забраната беше постигнат консенсус със столична община

Столичната община забрани провеждането на пропалестинско шествие. Демонстрацията беше организирана от Комитета за защита на Йерусалим, предава bTV.

Въпреки забраната, хората се събраха пред НДК. Беше постигнат консенсус със Столичната община.

Шествие няма да има, продължава мирната демонстрация на палестински граждани и българи, които се обявяват в солидарност на Европа и на Палестина.

В пространството пред НДК те казват „Стоп“ на окупацията от Израел и основното им искане е за това цивилните палестинци да имат суверенна своя държава.

Снимка: Ладислав Цветков \ bTV

Часове преди протеста от прокуратурата също така заявиха, че ще се прилага безкомпромисно закона при всеки опит да има действие и призиви към насилие.

Снимка: Ладислав Цветков \ bTV

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    фена на Путин
    Поклон и аплодисменти за инакомислещите. Именно ТЕ са основния стълб и градивен елемент на истинската демокрация. Без инакомислие народът е стадо агнета а демокрацията, по-брутална форма на краен социализъм.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари