Ходилата са силна ерогенна зона за жените

0
Масажът на стъпалата е един от сигурните начини дамата да пожелае секс
Масажът на стъпалата е един от сигурните начини дамата да пожелае секс

Ходилата и най-вече пръстите на краката са ерогенна зона за много жени, а масажът на стъпалата е един от сигурните начини да накарате една дама да се отпусне и да изпита физическа наслада, която би могла да прерасне в желание за секс.

Не са малко мъжете, които се интересуват от тази част от тялото на жените не толкова за да доставят удоволствие на тях, колкото на себе си, изпитвайки непреодолимо желание да галят и  обгрижват женските стъпала.  

Да харесваш нежен и елегантен женски крак с красиво стъпало и тънък глезен, например, е по-скоро проява на добър вкус, отколкото фетиш, коментират любителите на женските стъпала.

Има обаче някои мъже, които са твърде вглъбени в женските крака и стъпала. Те са кротки и много галантни, но има вероятност да са вманиачени по поръчки на женски обувки онлайн. Може дори да ги срещнете и в магазин за женски обувки просто да се шляят уж безцелно.

Възможно е и умишлено да работят там. Този тип фетишизъм не е просто към красиви женски стъпала, а и към тези с нестандартен размер, много големи или много малки. Това се отнася в пълна степен и за дамски крак, обут в чорап и обувка с висок ток.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари