Хиляди сърби излязоха на проруски протест в Белград

4
Множеството носеше сръбски знамена и портрети на Путин
Множеството носеше сръбски знамена и портрети на Путин Снимка: Кадър от БНТ

В Сърбия хиляди се включиха в шествие до руското посолство в Белград.

По този начин протестиращите изразиха недоволството си от опитите на сръбското правителство да се дистанцира от Москва след инвазията в Украйна, предава БНТ

Множеството носеше сръбски знамена и портрети на Путин. "Не на НАТО" и "Сърби и руснаци - братя завинаги", скандираха протестиращите.

През последните седмици Белград гласува три пъти резолюции на ООН, които осъдиха руската инвазия в Украйна и я отстраниха от основния орган на ООН за правата на човека.

Сърбия, която е почти напълно зависима от руския газ и нефт, отказва да наложи санкции срещу Кремъл и запази редовните си полети до Москва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    младен иванов
    Сърбите нито си знаят интересите,нито са мъдри,стига сте ги величаели.Навремето Тито бозаеше и от СИВ и от Запада,и какво стана накрая-пълен разпад на Югославия.
  • 0
    6
    до 5
    Хубаво говорите за огъзени, но нещо не забелязвам проамерикански коментари а само проруски. огъзените кои са в крайна сметка? Сменете плочата, че е смешно. Българина не бива да се гъзи на никой, но това за вас не важи....
  • 3
    5
    до 4
    То като гледам само ти си злобен тук. Ей на, мен ми е през дедовия ти към кого си се огъзил. Това, че не разбирам защо го правиш не е причина да те накарам да не го правиш. Така си си се родил, роб. :) Щом ти харесва! Поздрави на Големият ти вожд, щели да го махат поради сенилност, но ти едва ли си забелязал, че е така.:)
  • -5
    4
    До 3
    Вие сте подлоги на рашистките окупатори, копейкаджийско тролче! Жалки антибълфарски продажници сте! Ще мрете от глад в злобата си! ХАХАХАХАХАХА
  • 10
    3
    до 2
    А ние на кого сме подлоги, бе памперс? Правителството не взема решение без да му разрешат от ЕС и Вашингтон. Я зарежи тъпият си пишман патриотизъм, че тази година може и гладни да останем, идиот загубен!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари