Хиляди настоящи и бивши военни тръгват към Войводиново

2
Футболни агитки искат да събарят сами всички незаконни къщи…
Футболни агитки искат да събарят сами всички незаконни къщи…

Хиляди бивши и настоящи военни, се очакват тази вечер да се присъединят към протеста в 18:00 часа в центъра на село Войводиново.

Акцията е по призив на генерал Димитър Шивиков, който още преди два дни призова колегите си да се съберат и покажат, че положението е станало нетърпимо.

Вчера бе съобщено, че и сдружение „Хайдути“ се присъединява към протеста.

Към военните се присъединяват и футболните агитки на Ботев Пловдив и Локо Пловдив, които искат пък да разрушат с голи ръце всички ромски незаконни постройки в селото.

Полиция и жандармерия са нащрек и в готовност да предотвратяват мелета и побоища.

Според информация на полицията около 5000 човека тази вечер ще се съберат в селото, като се очакват и прояви на агресия и ексцесии.

От Герб побързаха вече да заявят, че протеста е политически и се организира от опозицията, която иска да дестабилизира властта, като подстрекават такива мероприятия с цел да се насажда етническа омраза в България, за да се притесняват обикновените граждани за сигурността си.

Според председателката на парламента Цвета Караянчева, протести като този във Войводино, ясно показват, невъзможността на опозицията да извади някакви аргументи срещу властта и затова се правят такива мероприятия и се яхват някакви битови скандали между съселяни с които се търсят да се вадят политически дивиденти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари