Хекимян бил номиниран и от структурите на "партията" на ГЕРБопитеците

0
ГЕРБопитеците съвсем ни взеха за идиоти
ГЕРБопитеците съвсем ни взеха за идиоти Снимка: Антон Хекимян / Facebook

ГЕРБопитеците съвсем ни взеха за идиоти

Хекимян, казват, бил получил предложението да се кандидатира за кметския пост преди седмица. Лично от Главатаря. Но бил номиниран и от структурите на "партията" на ГЕРБопитеците. И вече имал стратегия и екип, железен екип, с който щял да оправи жълтите, павета, "Граф Игнатиев" и другите безобразия, които Фандъкова остави в наследство от многомандатното си безчинстване.

Хекимян живее в София 20 години. Аз напуснах София преди 23 години и съм доволен, че не живея в София. Сърце не би ми дало да присъствам и на живо да наблюдавам как един Хекимян ще премахне модела ГЕРБ. Човечето е имало цяла седмица време да обмисли в дълбочина как да промени София към по-добро.

ГЕРБопитеците съвсем ни взеха за идиоти. А Главатаря се скри и сега самодоволно се хили и потрива ръчища в зайчарника.

Любо Кольовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    цецо цветанов
    ПОДИГРАВКА.
  • 11
    1
    daskal
    Ето така изглежда и действа днес българската Мафия. Подкрепяна масово от все по-изпростяващия така наречен народ. Извинявайте, ама по някакъв странен начин мутрите отпреди 30-ина години ми изглеждат... по-симпатични.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари