Гробници на извънземни стряскат цяло село в Родопите

2
Извънземни копали гробове в Родопите
Извънземни копали гробове в Родопите Снимка: © Булфото / Архив

Шокиращи гробници, прокопани от извънземни, стряскат цяло село в Родопите.

За невероятния феномен не се знае много, а версиите за произхода им са много на брой. Става въпрос за уникалните скални ниши край село Дъждовница, за които учените смятат, че са тракийски светилища.

Все повече доказателства опровергават досегашните обяснения на науката. Алпинисти и специалисти в скалното катерене са абсолютно категорични, че подобни изкуствени пещери е невъзможно да бъдат изкопани на това място от човешка ръка, и то преди толкова хиляди години.

Популярният български уфолог проф. Стамен Стаменов е убеден, че феноменът е дело на извънземни. "Щом нишите са с трапецовидна форма, не се съмнявам, че имат извънземен произход. Изобщо не са тракийски. А и не се знае колко са дълбоки", казва Стаменов пред в. България днес.

"Родопа има богатства, тя е ключова планина дори на галактическо ниво. Играе ролята на ключов разпределител на енергия. Свещена е и неслучайно Орфей основава школата си тук още 8 хиляди години преди Христа", добавя уфологът. Той дава за пример и Странджа планина, като по думите му цялата е прорязана с изумителна тунелна система отдолу. "Галактическата федерация е заложила важни компютри на кристална основа там".

Факт е, че траките са изграждали светилища на места с пречистваща и зареждаща сила. Геофизичен анализ регистрира различни магнитни и енергийни аномалии в родопските скални светилища. Никой не може да докаже категорично обаче, че траките сами са прокопали тунелите. Посетители са категорични, че става въпрос за специални гробници, които са използвани от извънземни цивилизации, посещаващи планетата ни, за да правят своите ритуални погребения.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари