Гробищен парк "Чародейка" е пострадал тежко при бурята

3

Гробищен парк „Чародейка“ в Русе е пострадал тежко при бурята в понеделник.

Заради днешната Задушница от ръководството на парка излязоха с обръщение към гражданите:

До тази вечер /снощи- б.а./ се опитахме да изрежем, премахнем, освободим, изнесем и каквото още се сетите, така щото да не пречи нищо нито на погребенията, нито на посещенията в гробищния парк. Събрани бяха всички работещи – и почиващите, и отпускарите, и от ГП“ Басарбово“. Въпреки максималните ни усилия не сме успели да почистим всички засегнати участъци. Има и съборени паметници от бурята. Опитваме се да информираме гражданите, чиито гробни места са засегнати. Хората ни са уморени, но от понеделник продължаваме отново. Ще минем навсякъде.

Отделно от това, ще видите, че тревата е пожълтяла. Така е, защото два пъти вече пръскахме с препарати. Опитахме се и да окосим…..

Заради Задушница в събота и неделя, няма да се занимаваме с последиците от бурята, за да може спокойно да посетите гробищния парк.

Молим ви за две неща:

1. Ако забележите наш пропуск – влезте в канцеларията и ни кажете. Ще ни помогнете да локализираме проблемите.

2. Бъдете снизходителни. Моля за малко търпимост и разбиране.

Благодарим Ви предварително!“, заявиха от ръководството на гробищен паркЧародейка“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 16
    2
    Hyer
    Ръководството на гробищен парк "чародейка"да престане да раздава на циганите по пет гробни места за една гробница,а нас българите да ни гъчка един в друг. Потресаващо и безсрамно! До гробовите натикани урни ,че и на два реда! Газиш върху урните! Това ли е добро управление? В същото време циганите правят гробници като на национални герои и то на главните алеи. Това е отвращаващо! Българите без права в България!!!
  • 24
    1
    Русе
    Трудно ви е ,защото години наред поддръжката на парка е под всякаква критика.Не съм била в по-лошо поддържан гробищен парк от русенския.Дори в селата и малките градчета от страната е далече по -чисто и поддържано ,а тук е ужасно занемарено и изоставено.Основно се разчита на близките на покойниците. Ужасно несвършана работа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари