Григор Сарийски: Предстои диктатура на виртуалната валута

3
Въвеждането на цифровото евро е неизбежно
Въвеждането на цифровото евро е неизбежно

Въвеждането на цифровото евро е неизбежно

"При нас цените са по-високи, отколкото в Западна Европа", каза икономистът Григор Сарийски, който беше гост в предаването "Делници" с водещ Николай Колев.

Сарийски обясни, че тези по-високи цени се дължат на факта, че пазарът у нас е по-малък и това пречи на конкуренцията. Икономистът коментира и увеличението на минималната работна заплата. Той обясни, че след въвеждането на европейски регламент тази посока страните няма да могат да правят това административно. Припомни и че у нас е избран вариантът, при който минималната заплата е част от средната и затова тя автоматично ще се повишава всяка година.

"Предстои диктатура на виртуалната валута", каза още икономистът Григор Сарийски. Сарийски обясни, че предстои да бъдат направени индивидуални партиди на хората за въглероден отпечатък. Според него това ще доведе до робство, той като отнема свободата да имаш различно мнение. Икономистът изрази притеснение, че въвеждането на цифровото евро е неизбежно. Той даде като негативен пример в посока на това, че предстои диктатура, фактът, че дори в Русия на част от метростанциите има лицево разпознаване.

"При нас цените са по-високи, отколкото в Западна Европа", посочи Сарийски. Той обясни, че тези по-високи цени се дължат на факта, че пазарът у нас е по-малък и това пречи на конкуренцията. Икономистът коментира и увеличението на минималната работна заплата като обясни, че след въвеждането на европейски регламент тази посока страните няма да могат да правят това административно. Припомни и че у нас е избран вариантът, при който минималната заплата е част от средната и затова тя автоматично ще се повишава всяка година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Александър
    Цените тук са ДВА ПЪТИ над ЕВРОПЕЙСКИТЕ! КОН КУРЕНЦИЯ= БЪЛНУВАЩ от БРАННИК=БКП=СДС= ГРОБ=ДПС=ДБ! МАФИЯТА ОТ ОДЕСА ВЪН!
  • 5
    3
    пфпхпфхп
    За да те таковат трябва да се съгласиш иначе няма сделка. Който е съгласен , си носи отговорността лично и гори лично. Толкоз.
  • -12
    2
    НАТО и ЕС
    Това чучело Скаридски е типичен лакей на руската пропаганда - вечно лаещ против еврото и бълващ съмнителни внушения...
  • 14
    1
    До Сарийски
    Правят си каквото си искат...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари