Григор Димитров триумфира на турнира в Брисбън

3
Гришо игра за 18-и път на финал на АТП в кариерата си
Гришо игра за 18-и път на финал на АТП в кариерата си Видео: NOVA

Гришо игра за 18-и път на финал на АТП в кариерата си

Първата ракета в мъжкия ни тенис Григор Димитров спечели турнира в Брисбън, Австралия от сериите АТП 250 с награден фонд 661 585 долара, предава NOVA.

Вторият в схемата българин надделя над номер 1 Холгер Руне от Дания с 7:6 (5) и 6:4 за 1:47 часа игра. Димитров игра за 18-и път на финал на АТП в кариерата си и спечели деветата си титла.

Първата ни ракета Григор Димитров победи Холгер Руне с 7:6(5), 6:4 във финала на турнира от категория АТР 250 в Брисбън, Австралия.

Първият сет бе изключително оспорван и приключи с тайбрек след час и десет минути игра. Победител в него бе Григор Димитров. Във втория сет датчанинът на няколко пъти се измъкна от това да бъде пробит в третия гейм, но малко след това Гришо успя да го пробие и взе преднина, която не изпусна до края на сета. Така българинът грабна титлата, която е първа за него в ATP тура от 2017-а година насам.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари