Григор Димитров се поздрави с победа в своя мач №600

0
Гришо се класира за втория кръг на Мастърс 1000
Гришо се класира за втория кръг на Мастърс 1000 Снимка: архив

Григор Димитров се класира за втория кръг на Мастърс 1000 турнира на червени кортове в Рим

Най-добрият български тенисист се наложи с 6:3, 6:4 над Брендън Накашима (САЩ) в двубой, който продължи час и 53 минути и с който беше открита програмата на корт „Гранд стенд“ за деня, информира БНР.

За Григор това беше двубой №600 като професионалист. Той приключи срещата с 24 печеливши удара срещу 14 за Накашима.

За 20-годишния американец това беше дебют в основна схема във Вечния град, както и първи дуел с бившия №3 в света Димитров.

Благодарение на успеха Димитров се класира за втория кръг, където ще срещне №4 в схемата Стефанос Циципас. Това ще бъде трети пореден турнир, в който двамата се изправят един срещу друг, след като това им се случи в Барселона и Мадрид, където с победата се поздрави Циципас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари