Григор Димитров се отказа от втория си мач в Задар

0
Хасковлията се е почувствал зле
Хасковлията се е почувствал зле Снимка: Reuters

Григор Димитров трябваше да излезе след 20:00 ч. във втория си мач за деня в Задар, но се отказа, съобщи Sport Klub, предава Gol.bg.

Топ тенисистът ни се е почувствал болен, заради което е решил да отстъпи мястото си на хърватина Нино Сердарушич, който ще излезе на корта срещу Педя Кръстин вместо него.

Първата ни ракета откри сметката си в хърватския град със загуба с 1-4 1-4 от Борна Чорич и трябваше да търси задължителна победа срещу 244-ия в света, за да може да се класира на финал във втория от серията турнири Adria Tour.

Това няма да се случи, но по информация на местната медия Sport Klub, Димитров все още възнамерява да играе мача си в неделя срещу Новак Джокович.

Все още се очаква официалното потвърждение на организаторите за оттеглянето на българина от първия двубой в нощната сесия в събота, пише tenniskafe.com.

В група „А“ в Задар е още Новак Джокович, който надделя над Кръстин с 2-0 сета и по-късно се изправя срещу Чорич.

Днес световният №33 изглеждаше в добра форма срещу Григор, като грешеше много рядко, движеше се чудесно по корта и поддържаше високо темпо. Най-добрият ни тенисист не успя да влезе в ритъм достатъчно бързо и често пропускаше целта, а си личеше също така, че не е в най-доброто си здравословно състояние – самият Димитров потвърди това малко по-късно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари