Григор Димитров се изкачи с едно място нагоре в световната ранглиста по тенис

1
Най-добрият ни тенисист вече е 28-ми
Най-добрият ни тенисист вече е 28-ми Снимка: Facebook

Най-добрият ни тенисист вече е 28-ми

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се изкачи с едно място в световната ранглиста, публикувана днес, предаде Gong.bg.

31-годишният Димитров, който не е участвал в турнири досега през този месец, вече е 28-и в класацията с актив от 1440 точки. Хасковлията ще се завърне на корта този следобед на надпреварата на твърда настилка в Ротердам (Нидерландия) с мач срещу руснака Аслан Карацев.

Сърбинът Новак Джокович, който в края на януари спечели титлата на Откритото първенство на Австралия, запази лидерската си позиция със 7070 точки и е водач в подреждането за рекордната при мъжете 376-а седмица. Испанецът Карлос Алкарас е втори с 6730 точки, а Стефанос Циципас (Гърция) е трети с 5940 точки.

От останалите българи най-напред е Димитър Кузманов, който е 196-ти в света. Малко след него – на 205 място е Адриан Андреев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Wop
    Pedal
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари