Григор Димитров: Сълзите бяха и от щастие

0
Григор Димитров написа своята приказка на Мастърса в Париж
Григор Димитров написа своята приказка на Мастърса в Париж Снимка: БГНЕС

Григор Димитров написа своята приказка на Мастърса в Париж

Григор Димитров написа своята приказка на Мастърса в Париж и ще завърши годината като 14-и в света.

Да, хасковлията загуби финала с Новак Джокович, но въпреки разочарованието, той призна колко горд се чувства с постигнатото, предаде bTV.

"Горд съм. Това бяха и същевременно са и щастливи сълзи. Не искам да бъда прекалено негативен към себе си. Свърших много сериозна работа и съм благодарен отново да бъда на толкова голям финал, след като минаха толкова години. Трябва с екипа ми да оценим какво сме свършили и да продължим напред.

Налага се да преоценя толкова много неща за себе си. Вярата винаги е била в мен, но явно трябваше да си припомня някои неща. Не говоря само за вярата в играта си, а и за цялата работа, която влагам.

Бяха много предизвикателни седмици, като не е никак лесно да постигнеш всичко това и да бъдеш всеки един ден в пикова форма, но успях да го сторя с помощта на отбора ми и съм изключително горд. Малко почивка сега няма да навреди на никого", завърши изказването на първата ни ракета пред френската версия на Eurosport и Ализе Лим.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари