Григор Димитров посреща рожден ден в Хасково заедно с Лолита

1
Още не съм се ваксинирал, отбеляза Григор Димитров
Още не съм се ваксинирал, отбеляза Григор Димитров Видео: NOVA

Утре той навършва 30 години, а снощи стана ясно, че се е прибрал у нас

"Нормално е да се върна преди 30-ия рожден ден. Исках тук да си празнувам, да се видя с родителите си, да се насладя на момента, да покажа на приятелката ми, на агента ми, които също са тук с мен, откъде съм”. Това заяви в Хасково тенис звездата Григор Димитров, предаде NOVA 

Утре той навършва 30 години, а снощи стана ясно, че се е прибрал у нас.

На кортовете в Хасково Григор демонстрира добра форма в тренировка с баща си пред погледите на приятелката си и майка си. Решението за празник в родния град било спонтанно.

В Хасково Григор идва заради семейството си, заради пържолите на майка си, но и защото е горд с родния си град.

Тук съм само от ден, но беше невероятен ден и обожавам всичко. Радвам се, че съм тук, защото знам, че това място е важно за него и съм щастлива да съм тук”, каза Лолита.

Преди дни тенисистът ни участва в турнира от Мастърс сериите в Рим. За съжаление, испанецът Александър Давидович успя да го надвие.

Последните няколко седмици бяха много трудни за мен, тренирах много, мачовете не се случиха по начина, по който очаквах. Но това е тенисът. Гледам да се фокусирам за турнирите в Женева и Франция”, каза още Димитров.

Той коментира и ваксините. „Още не съм се ваксинирал, преценяваме ситуацията. От другата седмица ще има други правила в АТП, трябва да изчакаме”, каза тенисистът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари