Григор Димитров отряза България

0
Григор да играе за Купа "Дейвис" и на олимпиадата в Париж
Григор да играе за Купа "Дейвис" и на олимпиадата в Париж Снимка: Facebook

Григор да играе за Купа "Дейвис" и на олимпиадата в Париж

Най-добрият български тенисист Григор Димитров няма да бъде част от тима ни за Купа "Дейвис".

Нашите са домакини на Казахстан в среща от Световна група I на турнира. Срещите са на 16-17 септември в София, предаде bTV.

Мениджърът на Григор Георги Стоименов в писмо, цитирано от "24 часа" е уведомил капитана на отбора Валентин Димов, че решението за неучастие идва като "резултат на оценката на неговия технически екип за неговата програма до края на годината".

Неучастието на бившия №3 в неофициалното световно първенство по тенис означава, че той няма да играе за България и на олимпийските игри в Париж догодина.

В тима ни за двубоя с Казахстан са включени Димитър Кузманов (№ 191 в световната ранглиста), Александър Лазаров (№391), Пьотр Нестеров (№733), Александър Донски (№788) и Янаки Милев (№ 561).

Първите четирима класираха отбора ни в Световна група I, печелейки категорично с 3-1 победи като гост на Нова Зеландия.

За участие като част от разширения състав на националния тим е поканен Илиян Радулов, който е шести в световната ранглиста за юноши.

Първа ракета на Казахстан е Александър Бублик - № 29 в света. Тимофей Скатов е № 125 в света, а Михаил Кукушкин - № 246.

На двойки Казахстан разчита на Александър Недовесов - №46 на двойки, и Андрей Голубьов, който е под номер № 66.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Аз
    Пич, а?
  • 0
    5
    до дебилите
    биете минуси по въпрос чийто отговор явно знаете и не ви харесва. Аз не го знам и за това зададох въпроса. Съдейки по минусите явно отговора е отрицателен. НО дебилитета е на мода очевидно :D Поне да имахте някакви основания за тия минуси, пък то...просто дебили.
  • 0
    4
    до 3
    Зададох елементарен въпрос за хора, които следят тениса. Ти по какъв повод пишеш "до 2"?
  • 5
    3
    до 2
    А защо трябва да играе за България? Момчето само си плаща сметките, не му ги плаща България. Наясно е, че тенисът е до време и иска да изкара колкото може повече.
  • 0
    2
    LOL
    Въпросче към запознатите с тениса: има ли друг тенесист по света, който отказва да играе за родината си?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари