Григор Димитров открива програмата в Париж

0
Гришо ще играе в първия двубой за деня на Мастърс 1000
Гришо ще играе в първия двубой за деня на Мастърс 1000 Снимка: Григор Димитров / Facebook

Гришо ще играе в първия двубой за деня на Мастърс 1000

За втори пореден ден най-успешният ни тенисист Григор Димитров ще играе в първия двубой за деня на Мастърс 1000 турнира в зала в Париж.

Той ще се изправи на осминафинал срещу представящия Казахстан Александър Бублик днес в 12:00 часа наше време на централния корт в зала „Акор Арена“, съобщи БНР.

До момента Димитров и 33-ият в ранглистата на АТР Бублик са се срещали пет пъти, като Григор е спечелил две от срещите.

Последният им двубой беше през февруари тази година в Марсилия, пак в зала. Тогава българинът пропиля два поредни мачбола в тайбрека на третия сет и отстъпи с 5:7, 6:3, 6:7(6).

До момента Гришо си гарантира 90 точки за световната ранглиста, където е №17, след трисетовите победи над Лоренцо Музети и Даниил Медведев, както и 72 865 евро от наградния фонд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари