Гръцката полиция показа българите, пребивали и ограбвали проститутки в Атина

0

Полицията публикува официално снимките на двамата българи, които бяха задържани в обвинение за отвличане, грабеж и изнасилване на чужденки.

Трите пострадали момичета са от Албания, Русия и Украйна.

Инцидентите са от последните 15 дни в по-широкия район на центъра на Атина, където извършителите, след като намирали неизползвани пространства (бивши бизнес помещения, офиси и т.н.), уреждали срещи на жриците, представяйки се като клиенти, пише newsbg.eu.

Когато жените пристигали на уречените места, извършителите ги връзвали и ги пребивали жестоко използвайки „брутално“ физическо насилие и различни предмети (тълпи, ножове, отвертки), в резултат на което и трите жени са жестоко пребити.

По време на следствието стана ясно, че един от арестуваните е българинът пребил своя сънародничка. Извършителят, който се представя като Георги Георгиев, се оказа човек с много самоличности и с фалшиви документи. Задържан многократно с три различни фамилии, с шест различни собствени имена. Излязъл е от затвор в Гърция и е лежал в психиатрична клиника, с прокурорско нареждане.

Снимките публикувани от гръцката полиция са към 04/02/2020 г. и става дума за:

1. Василев или Стоименов или Георгиев или Захариев Васил или Велизар или Георги или Даниел, Иванов или Бориславов или Митков или Георгиев. С имена на майка Добра или Елена или Мария или Любка или Даниела. Роден 1976, 1977, 1978 и 1980 година в България

2. Тончо Димитров Танев роден на 03/08/1985 г. в България. Семеен с две деца. Криминално проявен за трафик на имигранти и наркотици. С ограничителни мерки в Гърция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари