Гранични полицаи задържаха трима каналджии на българо-турската граница

0

Гранични полицаи задържаха трима каналджии на българо-турската граница

Вчера граничен полицейски наряд от ГПУ-Малко Търново, съвместно със служители на жандармерията, след проведени оперативно-издирвателни мероприятия спрели за проверка в района на странджанското село Кости лек автомобил „Рено“. Той бил управляван от 32-годишен украинец. Каналджията е задържан в ГПУ-Малко Търново. Уведомена е районната прокуратура. Срещу украинския гражданин е образувано бързо производство. С прокурорско разпореждане той е задържан за 72 часа и е предаден на следствения арест в Бургас, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 12 април граничните полицаи и служителите на жандармерията след проведени оперативно-издирвателни мероприятия спрели в землището на с. Индже войвода лек автомобил „Jeep“ и миниван. Автомобилите са управлявани от двама украинци на 37 и 38 години, установени като каналджии. Задържани са в ГПУ-Малко Търново. Уведомена е районната прокуратура. Срещу украинските граждани е образувано досъдебно производство по описа на ГПУ-Малко Търново.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Нели КОЛЕВА
    Поздравявам бълг.служители,изпълнили дълга си.Тези украинци на 32,37 и 38 години защо не са в родината си,за да я защитават?Това ,с което се занимават тук/каналджийство/ явно е доходоносен и безопасен бизнес.Имам предложение-нека не влизат в затвора,а да им конфискуват колите,а тях да върнат в Украйна.Доколкото чух-там имат нужда от доброволци.Така ще са полезни за страната си.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари