Графа разрева Поли Генова

0
Мишо от Сливен разпали истинска война сред менторите на „Гласът на България“
Мишо от Сливен разпали истинска война сред менторите на „Гласът на България“

Невероятно талантливият Мишо Мишев от Сливен разпали истинска война сред менторите на „Гласът на България“.

В разпрата си в чий отбор да попадне 16-годишното чудо от ромски произход Графа засегна жестоко Поли Генова и я обвини, че е неискрена в стремежа си да се добере до таланта. Това докара певицата до сълзи, които пък накараха Графа да се почувства зле и да й се извинява.

И факт, за Мишо битката между менторите беше жестока, пише Блиц. Момчето не просто извади страхотен глас, но и доказа, че се борил, за да реализира мечтата си да пее. Бягал дори от вкъщи, защото родителите му били против да се развива с музика.
 


Толкова силно обаче впечатлил директорката на музикалното училище в Стара Загора, че тя потърсила помощ от различни организации, които поели стипендията на Мишо, за да се премести да учи и живее в града на липите. „Ако не се занимавам с музика, няма смисъл да живея“, казва талантливото момче.

В шоуто то беше заедно с баща си, който се просълзи от гордост, когато видя реакцията на публиката и журито след изпълнението на сина му. „Този глас чакахме“, бяха единодушни всички ментори. Мишо избра отбора на Графа, от което на Поли още повече й потънаха гемиите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари