Графа идва в Русе

2

Акустичната програма на Влади Ампов вече предизвика фурор в Пловдив, Варна и Бургас

На 16 септември Летният театър в Русе посреща Графа за заключителния концерт от поредицата „Утре отново“.

Акустичната програма на Влади Ампов вече предизвика фурор в Пловдив, Варна и Бургас, като изправи публиката на крака още в началото на концертите и ги превърна в неповторим музикален празник.

Вълшебство и красиви споделени моменти очакват посетителите на събитието в крайдунавския град. От сцената на Летния театър Графа ще  разкрие още от себе си като артист, защото в голяма част от песните се наслаждаваме не само на въздействащия му глас, но и на изпълненията му на китара и пиано. Към него ще се присъединят музикантите Борислав Бояджиев – Борче, Венци Трифонов, Александър Обретенов и Мирослав Иванов.

Любими хитове като „Да“, “Утре отново”, „Най-щастливият човек“, „Дим да ме няма“, „Ванилия“,  „Ти грееш“, „Давам всичко за теб“ ще прозвучат в нови, свежи версии, а музикалните изненади ще дойдат от някои песни, които Влади Ампов не е изпълнявал на концертите си през последните няколко години.

Билетите за концерта на Графа се продават на касата на Драматичния театър и в мрежата на Eventim.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    2
    SAKSLAKLS
    Разминаха се съсскандалния про100$$$$$$$$ к!р0 Но пък про100$$$$$$$$ к!р0 е българофоб/русофоб и не се интересува от нищо българско! про100$$$$$$$$ к!р0 единствено може денонощно да плюе по Русия и да говори, че лгбт извращенията на сащ са най-хубавите ценности, които България трябва да приеме и да замени традиционните християнски семейни ценности!
  • 0
    1
    Води ли графинята ?
    Това е български граф , с цървули .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари