Градушка като лешник удари София

1
Навсякъде по улици и булеварди текат реки, образували са се огромни колони от автомобили
Навсякъде по улици и булеварди текат реки, образували са се огромни колони от автомобили Видео: Монитор

Градушка като лешник удари София час след като започна страшната буря тази вечер. Над столицата продължава да се изсипва пороен дъжд със светкавици и силни гръмотевици

Навсякъде по улици и булеварди текат реки, образували са се огромни колони от автомобили, които едва пъплят, съобщава Стандарт

Духа силен вятър, температурите рязко паднаха. Отначало бяха засегнати западните квартали, сега потопът се лее и в южните.

Надлез "Надежда" и бул. "Рожен" са наводнени. Много шахти по пътното платно са се разместили и са се образували "гейзери.

Във връзка със силните валежи и гръмотевици в София всички екипи на дирекция „Аварийна помощ и превенция“ са на терен и реагират на сигнали за завирявания в южните квартали. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Затруднения на движението има на бул.“България“, както и на бул. „Цар Борис III“ и бул. „Никола Петков“ в посока кв.Княжево, където трамваите от линии 4, 5 и 11 ще въртят на бул.“Никола Петков“. Насочени са аварийните екипи на „Столичен електротранспорт“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари