Говори шофьорът, влачил охранител с колата си пред дискотека

0
Стефан Стефанов: 5-6 човека охранители буквално ме смачкаха. Имам медицинско за счупен нос
Стефан Стефанов: 5-6 човека охранители буквално ме смачкаха. Имам медицинско за счупен нос

Стефан Стефанов: 5-6 човека охранители буквално ме смачкаха. Имам медицинско за счупен нос

Продължение на темата със скандала пред дискотека в Пловдив. Работещи в заведението твърдят, че мъж е влачил с колата си охранител, след което се е забил във фасадата на зала за събития.

Шофьорът беше задържан за срок от 72 часа и след това беше пуснат от ареста с повдигнати обвинения. Той сам пожела да говори за случилото се пред NOVA.

„В нощта на случилото се употребих алкохол в границите, не така, както е показано в предния репортаж”, заяви Стефан Стефанов. Според него разказите на очевидците на случилото се са преувеличени. Той твърди още, че колата е била спряна и охранителят се е хванал за волана.

Кадрите обаче ясно показват друго развитие във въпросната вечер.

„5-6 човека охранители буквално ме смачкаха. Имам медицинско за счупен нос, ребра”, каза Стефанов, въпреки че след идването на линейка на местопрестъплението е отказал медицинска помощ.

Той отрече да е опипвал момиче в дискотеката, каквито сведения има. Стефанов посочи, че няма за какво да се извинява на оплакалото се за това момиче.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари