Говори се за нов президент ФК Дунав

2
Колко от играчите са останали в клуба?
Колко от играчите са останали в клуба?

Сряда бе крайният срок, поставен от футболистите на ФК Дунав, за да има най-после яснота по отношение на ситуацията в отбора 

Вчера преди тренировката се проведе среща между играчи и треньор, на която присъства и досегашният президент д-р Симеон Симеонов. Той трябваше да даде информация какво се случва в клуба, където продължава да има сериозно напрежение, предаде Русе Медиа.

Преди тренировката имаше доста въпросителни, сред които колко от играчите са останали в клуба, предвид неизплатените възнаграждения от февруари досега. На футболистите били предложени различни варианти, като някои от тях включвали изплащане на част от дължимите суми и крайно изчистване на задълженията до 15 юни. Повечето от играчите са отхвърлили тази възможност и са заявили, че не са съгласни да продължава да се работи на „парче“. В крайна сметка са се съгласили да дадат отново отсрочка за решаването на проблемите с още два дни, като петък е последната възможност пред ръководството за внасяне на спокойствие. Тогава ще стане ясно дали ще има напуснали играчи, дали Дунав ще излезе на терена за двубоя от Ефбет лига и ако да, в какъв състав.

По непотвърдена информация, която за момента официално никой не иска да коментира, ФК Дунав има вече нов президент, и то русенски бизнесмен. Дали това е слух или истина, ще стане ясно, когато от ръководството най-после излязат публично пред медиите и феновете да коментират съдбата на клуба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари