Готвач едва не ослепи с лют пипер недоволен клиент

0
Мъжът бил транспортиран в болница с риск от загуба на зрението
Мъжът бил транспортиран в болница с риск от загуба на зрението Видео: Daily Mail

Неприятен инцидент е станал в град Ронда в Уелс.

Готвач от индийския ресторант Prince of Bengal хвърлил в лицето на недоволен клиент много лют червен пипер на прах. Мъжът бил транспортиран в болница с риск от загуба на зрението и изгарания по горната част на тялото, съобщава "Дейли Мейл", цитиран от Блиц.

46-годишният Дейвид Еванс отишъл да вечеря в индийския ресторант заедно със съпругата си Мишел. Впоследствие двойката не харесала поднесената храна

"Храната не беше вкусна, но ние нищо не казахме на сервитьора", разказва съпругата на Еванс. По-късно, обаче, когато им поднесли следващото блюдо, сътрудник на ресторанта ги попитал дали им харесват ястията.

"Ние честно казахме, че месото е приготвено ужасно. Но не се оплаквахме и не поискахме да ни бъдат върнати парите", казва още британката.

По всяка вероятност сервитьорът е предал думите на двойката на готвача, защото той дошъл и застанал пред тях и започнал да ги обижда. 

Дейвид Еванс му казал да не разговаря по този неуважителен начин с жена му. След това готвачът си тръгнал. Дейвид го последвал с цел да получи извинение. Когато уелсецът застанал пред вратата на кухнята, готвачът му хвърлил в лицето много лют червен пипер на прах.

По думите на Мишел, съпругът и започнал да вика от болка, а след това се опитал да измие от лицето си пипера. Била извикана спешна помощ. В болницата казали на пострадалия, че е можел да ослепее. На Дейвид Еванс сега ще му се наложи още дълго да посещава лекарите за изследвания и лечение.

Инцидентът се разследва от полицията.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари