Готова е аутопсията на Алексей Петров

0
Огледите на местопрестъплението продължават
Огледите на местопрестъплението продължават Снимка: БГНЕС / Архив

Огледите на местопрестъплението продължават

Аутопсията на Алексей Петров е готова. Все още няма официална информация от прокуратурата и полицията дали разследването води към някаква следа за конкретен извършител, предаде NOVA.

Огледите на местопрестъплението продължават. Основните версии, които се спрягат неофициално, са финансови или политически обвързаности.

Бившата барета и сътрудник на ДАНС стана обект на показен разстрел в местността „Бай Кръстю” в сряда. Сигналът за убийството е подаден от случайно преминаваща двойка украинци, а при атаката пострада и жена, близка до Петров. Тя е настанена в „Пирогов”. Лекарите обявиха, че вече няма опасност за живота ѝ, но състоянието ѝ остава тежко.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    Дора Петрова
    https://www.dunavmost.com/novini/dimitar-bairaktarov-pochivai-v-mir-aleksei
  • 5
    1
    Ебал съм го!
    Хвърлете му карантиите на кучетата! Да стори поне едно добро нещо в скапания си живот!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари