Горяха сухи треви в квартал "Средна кула"

1
Пожарът е потушен без щети
Пожарът е потушен без щети

Пожарът е потушен без щети

За изминалото денонощие три сигнала са наложили намесата на дежурните екипи на РДПБЗН - Русе. В 12:20 часа два екипа от РСПБЗН - Бяла и ССОД - Русе са били изпратени за обезопасяване на пътен инцидент с участието на тежкотоварен автомобил и автобус, превозващ туристи, възникнал в участъка между село Волово и разклона за град Борово на главния път Русе - Бяла.

Вечерта, за времето от 18:00 до 18:30 часа , служители от Първа РСПБЗН са реагирали на сигнал за горящи сухи треви и храсти на адрес на улица" Агликина поляна" в Русе. Там те са ликвидирали горене на площ от около 3 кв.м. Пожарът е потушен без щети.

Тази сутрин, между 05:36 и 06:10 часа, огнеборци от Първа РСПБЗН са погасили горящи отпадъци в метален контейнер на адрес на улица "Даме Груев" в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    До 2
    За това няма да го бавиш ами с правата лопата по тила и го заравяш в дървата. На пролет ще го намерят като се размирише! ;)
  • 11
    2
    Топлофициран
    Топлофициран блок. Помак продал пчелина и земите на село, купил апартамент запушва паркинга пред блока с дърта лада. Свирвам с клаксона. То ми се святка, че разтоварва дърва за печката, ама нагъл един. Хайде един шамар и след 3 минути пристигнаха две патрулки. И не е шега. Листове с обяснения изписах.
  • 11
    1
    Кореняк
    Новопристигналите селяндури от павликенските села така са свикнали да си палят стърнищата на село!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари