Горя машина за раздробяване в Горно Абланово

1
При инцидента не са пострадали хора
При инцидента не са пострадали хора

При инцидента не са пострадали хора

За изминалите три денонощия екипите на пожарната са реагирали на 9 сигнала. По-характерни произшествия:

В петък, между 11:51 и 14:10 часа, служители от РСПБЗН - Две могили са посетили два адреса в село Горно Абланово по сигнали за възникнали пожари. В единия случай сигналът е бил за запален покрив на къща. На място е изяснено, че е горял комин с повредена конструкция и огънят е преминал към дървената конструкция на покрива, при което е нанесъл щети на площ от около два квадрата. В другия случай произшествието е възникнало в стопански двор, където се е запалила бала със слама в машина за раздробяване, заради късо съединение, но работници са успели да я изкарат навън и са започнали да я гасят. И при двата инцидента не са пострадали хора.

В нощта срещу събота, две минути преди полунощ, е получен сигнал за пожар в коли на улица "Студентска" в Русе, пред блок „Тулча“. На местопроизшествието са изпратени служители от Втора РСПБЗН, които са изгасили пожара. Огънят бил обхванал предната част на лек автомобил с марка „Тойота“ и е засегнал паркиран в близост друг автомобил с марка „Волво“. Щетите са в процес на установяване, както и причините за възникване на пожара. Образувано е досъдебно производство.

Техническа помощ са оказали два пъти екипи на пожарната - за обезопасяване на разлив от дизелово гориво на пътно платно на адрес в село Червена вода - между 16:48 и 17:33 часа на 11 ноември и за премахване на паднало дърво на пътното платно в село Николово - от 03:20 до 04:00 часа на 12 ноември.

Вчера от 14:02 до 19:40 ч. екип от РСПБЗН - Бяла е съдействал за обезопасяването на автомобилите и местопроизшествието, след възникналия пътен инцидент в района на село Копривец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари