Горя локомотив на гара Разпределителна в Русе

1
Машината се е запалила при потегляне на влака / снимката е илюстративна /
Машината се е запалила при потегляне на влака / снимката е илюстративна / Снимка: Damian Szarek

Машината се е запалила при потегляне на влака

Локомотив на товарен влак, собственост на "Булмаркет", се е самозапалил тази сутрин в Русе, по време на потеглянето, съобщи ФАКТИ.

Инцидентът на гара Разпределителна е станал в 5:30 часа. В 5:50 часа на мястото е повикан екип на пожарната служба в града.

Огънят е потушен в 6:25 ч.

Не се съобщава за пострадали хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    2
    Farting Bull 🦬💥
    Имало едно време в Бг.
  • 19
    1
    ЛВЗ"Васил Коларов"
    През годините на изгнилият социализъм след ремонт или отремонтиране локомотив и подвижен ж п.състав минаваха няколко ревизии преди да излязат на железният път за експлоатация.Използваха се най висококачествени гсм,метали и оригинални части и съединения,връзки за обслужване Всичко с гаранция и качество.Части резервни бяха внос само от ФРГ,ЧЕХИЯ,ШВЕЦИЯ,ДАНИЯ,ГДР. имаше и от СССР.Години наред машините работеха след разрушаването на локомотивно вагонните заводи в следствие на отличното обслужване което са имали.Нямам спомен да са се палели влакове или да са пускани в движение некачествено ремонтирани.Нямаше начин да стане.Директно в пандиза.Строг контрол и качество имаше на работа.Кадри,истински профани,стругари,ковачи,шлосери,бобиньори,електроженисти и оксиженисти,ел техници,механници,инженери.Цяла армия от обучени и дейни хора на науката и труда.Всичко унищожиха,окрадоха и размазаха комсомолците,агентите на ДС и доносниците.Хора които работа не бяха хващали цял живот започнаха да стават работодатели и управленци на трудови и технологични процеси на труда и производството в България.Търтеи и ЗКПЧ-та на новото време.Труда и политиката са отделни неща.Но Денков,Габриел,Паси,Борисов,Киро,Асен,Атанасов и т.н. Пеевски как да го разберат? Кога са влизали 8 часа в цех,завод на норма,коефицент? ПРОСТИ И МЪРЗЕЛИВИ ХОРА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ И СХЕМАДЖИИ.НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЯХ.НЕ ВЛАКОВЕ,А ДЪРЖАВАТА ГОРИ,ДЪРЖАВАТА.ДОЛНА ПАСМИНА ОТ КЪРЛЕЖИ.Поздравявам всички останали живи ветерани от ЛВЗ"В.Коларов".Желая им дълги години да се радват на живот и здраве колкото им е отредено.Поздрав и към всички железничари и честни хора от БДЖ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари