Горя изоставена сграда в село Ряхово

1
От пожара е паднала покривната конструкцията на двуетажната сграда
От пожара е паднала покривната конструкцията на двуетажната сграда

От пожара е паднала покривната конструкцията на двуетажната сграда

За изминалите почивни дни екипите на пожарната са реагирали на 6 сигнала.

В събота са гасили две запалвания в сухи треви на улица "Н.Й. Вапцаров" в Русе и в село Полско Косово, като пожарите са ликвидирани без щети.

Вчера са реагирали на още два сигнала за пожари в сухи треви – на улица "Св. Д. Басарбовски" в Русе и в село Лом Черковна, като вторият не се е потвърдил.

Излизали са още на сигнал за горящ пластмасов контейнер в Русе и на сигнал за горяща изоставена сграда, намираща се в село Ряхово, до бившия ресторант „Дунавски кът“.

На местопроизшествието в село Ряхово са работили екипи от РСПБЗН – Сливо и ССОД – Русе, тази нощ за времето от 00:53 до 05:45 часа. Горяла е двуетажна сграда, чията покривна конструкция е паднала. Причините за възникнване на пожара и нанесените щети са в процес на установяване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари