Горски стреля по мъж в село Сваленик

17
На място е повикан екип на МВР и на Спешна помощ
На място е повикан екип на МВР и на Спешна помощ Видео: ТВН

Мирослав Атанасов от с. Сваленик сигнализира, че служител на Държавно ловно стопанство “Дунав” е стрелял по колата му и след това му е нанесъл побой.

Мирослав разказва, че на 19-ти февруари се намира на черен път в района на с. Сваленик с автомобила си. Изведнъж се появяват два джипа на стопанството, които препречват пътя му. Единият от тях минава от едната му страна и одира колата му. След това слиза мъж, който замахва с метална тръба към превозното средство на Мирослав. Уплашен от случващото се, той моментално потегля към главния път и се отправя към дома си в с. Сваленик, съобщи ТВН.

“Чух изстрели зад гърба си, 5-6 изстрела. И погледнах от лявата си страна, до мене се изравнява джип, черен с отворен прозорец и насочен пистолет срещу мене. И аз си отбих от платното и спрях. Слизам от колата и тая кола, дето е след мене стрелял, спира на две крачки от лявата страна. Излизам от колата и викам: “Господине, защо стреляте по мене защо искате да ме убиете?”. Той пристъпва две крачки и ме удря от лявата страна два пъти с пистолета, и аз губя съзнание, и падам на земята, нали за миг, и започва да ме рита.”, разказва Мирослав.

Тогава пристига и вторият джип, в който е колегата на горския, нанесъл побоя. Именно той спасява Мирослав, като прекратява случващото се.

На място е повикан екип на МВР и на Спешна помощ. Мирослав казва, че горският си признал пред полицията, че е стрелял по колата.

“Казах им “дайте да отидем да ви покажа откъде тръгва цялата работа” и те казаха “няма смисъл”. И това ми направи впечатление, че двамата бяха седнали, когато пишеха обяснения, в джипа един до друг, подхилват се и си преписват. Казах на полицая “защо позволявате тия работи” и той каза “нека си пишат каквото си искат”.

От МВР потвърдиха, че е имало подобен случай. Според тяхната информация Мирослав не се е отзовал на сигнал на горските да спре автомобила за проверка и той е одрал тяхната кола. Когато е спрял, се оказало, че няма свидетелство за правоспособност. Мирослав не отрича последния факт и е готов да понесе наказанието си за него. Повече информация по случая обаче от МВР не могат да дадат, защото е образувано досъдебно производство и тече разследване.

Мирослав има издадена съдебномедицинска експертиза от болницата в Русе. Тя заключава, че “описаните увреждания са резултат на действието на твърди тъпи предмети и по давност могат да бъдат получени, както се съобщава в предварителните сведения на Мирослав”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари