Горене на кабели вдигна пожарната на крак в Русе

0
За изминалото денонощие дежурните екипи на дирекцията са реагирали на 5 сигнала
За изминалото денонощие дежурните екипи на дирекцията са реагирали на 5 сигнала Снимка: Dunavmost / Архив

За изминалото денонощие дежурните екипи на дирекцията са реагирали на 5 сигнала

В 09:00 часа екип от Първа РСПБЗН – Русе е посетил адрес в жк „Дружба“ по сигнал за дим от изоставена сграда. При пристигане на място пожарникарите са установили, че са горени кабели.

Между 12:51 и 14:00 ч. пожарникари от РСПБЗН – Ветово с два автомобила са работили по гасенето на запалване, възникнало в ечемичен блок до с. Смирненски. От пожара са унищожени 15 дка ечемик. Спасена е останалата част от блока от около 500 дка. Причината е била неизправност в техника.

От 18:37 до 20:00 ч. екип от РСПБЗН – Бяла е изпратен на сигнал за дърво, паднало на пътното плътно по пътя за с. Лом Черковна. Служителите на районната служба са отстранили дървото.

В 19:10 часа екип от ССОД е изпратен за техническа помощ на други институции в района на ГКПП – Дунав мост, а между 23:05 и 00:35 ч. екипи на РДПБЗН са оказали техническа помощ r на разследващите органи на ОДМВР - Русе на бул. Христо Ботев в Русе, след възникналото там ПТП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари